I lager.

Satisfyer - Love Christmas Adventskalender 2021

1 599 kr

Satisfyer Adventskalender 2021 - Erotiska överraskningar, varje dag fram tills julafton!

Denna erotiska adventskalender från det populära varumärket Satisfyer är ett utmärkt sätt för dig och din partner att värna om julens härliga känsla, komma närmare varandra och utforska ert sexliv tillsammans. Nu får du som vuxen chansen att få varje dag i december att kännas som julafton.

Julkalendern har 24 separata och frestande boxar i olika storlekar som kan avlägsnas. I varje box finner du erotiska överraskningar i form av sexleksaker, sexiga klädesplagg, glidmedel och produkter för sköna massagestunder. Du hittar också fängslande leksaker för lätt bondage och mycket mer! Givetvis gömmer sig en lufttrycksvibrator i en av boxarna – även en appstyrd vibrator från Satisfyer.

  • 4 x Satisfyer bästsäljande sexleksaker (1 x appstyrd)
  • 2 x Penthouse bästsäljande underkläder
  • 4 x Satisfyer glidmedel & massageoljor
  • 4 x Produkter för lätt bondage
  • 3 x Massageprodukter
  • 7 x Sexleksaker för honom & henne

En av höjdpunkterna i kalender är Satisfyer Heat Climax som är en av de Bluetooth-kompatibla leksakerna som Satisfyer har att erbjuda för oändliga möjligheter och njutning. Silikonvibratorn kan värmas upp till 39 grader och masserar kvinnans G-punkt eller mannens prostata med kraftfulla vibrationer. Med den kostnadsfria appen "Satisfyer Connect" kan du utforska spännande funktioner, skapa egna vibrationsmönster, styra på avstånd och mycket mer!

Så förutom en appstyrd vibrator får du dessutom 23 andra överraskningar - ett oslagbart erbjudande för alla som älskar erotik.

Adventskalendern är utformad och framtagen för par, men passar även dig som vill uppleva en spännande och varierad njutning på egen hand.

Kalendern och boxarna är tillverkade i robust kartong. Den har en lyxig design med vackra färger som ger en exklusiv känsla. Ge bort den perfekta presenten till någon vuxen du tycker förtjänar en sensuell och het jul.