I lager.

Adventskalender Love Is All We Need Advent 2021

1 300 kr

Love Is All We Need Advent 2021

Succén fortsätter! Förra året sålde denna otroligt populära adventskalender slut nästan direkt. Årets upplaga är med helt nya unika produkter, men inte utan Womanizer såklart!

Värdet på produkterna överskrider 4 000 SEK och däribland flera välkända varumärken.

Än en gång kan december bli en upphetsande månad med den erotiska adventskalendern Love is all we need. Med denna adventskalender kan ni räkna ner dagarna till jul med en ny låda att öppna varje dag med spännande innehåll.

De 24 lådorna innehåller högkvalitativa sexleksaker, lingeri, glidmedel och kondomer såväl som upphetsande spel och fängslande bondage-prylar – Helt enkelt produkter som garanterar en hetare december än ni haft på länge.

I en förförande bohemisk design och lyxigt utförande passar den perfekt för att lämna framme för att visa att ni prioriterar er njutning, Varje dag kommer kännas som julafton för var låda ni öppnar.

I stället för luckor har Love is all we need adventskalender 24 inbjudande lådor i olika storlekar med spännande överraskningar inuti.

Adventskalenderns speciella höjdpunkt är en specialutgåva av Womanizer Starlet. Womanizer Starlet ger kontaktlös stimulering av klitoris i 6 intensitetsnivåer med hjälp av lufttryck med den patenterade Pleasure Air ™ -teknologin. Förutom Womanizer så har kalendern även 23 ytterligare överraskningar - ett helt oslagbart erbjudande för alla som vill njuta mer!

Med kalendern kommer även en broschyr med spännande njutnings-tips och information om produkterna (broschyren är på engelska och tyska).

Kalendern och lådorna är gjorda av kraftig kartong. Kalendern ser ut som en bok och kan öppnas och ställas upp.

Innehåller: 1 x Womanizer, 10 x sexleksaker, 2 x lingeri, 2 x mjuk bondage, 5 x kosmetika och 4 x accessoarer (batterier inkluderat, 1 x AA & 12 x LR44).