I lager.

Adventskalender Naughty & Nice 2021

1 300 kr

Naughty&Nice, Purple Starlight – Limited Edition Adventskalender

Längtar du redan efter de 24 mysiga, härliga, varma, sensuella men framför allt kalla dagarna och heta nätterna som leder fram till jul? Då är årets begränsade upplaga av den njutningsfulla adventskalendern Naughty&Nice något för dig.

Värdet på produkterna i denna adventskalender överskrider 4 500 SEK – helt enkelt ett erbjudande du inte vill missa!

Årets tema är Purple Starlight vilken syns genom hela den unika kollektionen av njutningsprodukter. Med denna adventskalender kan ni räkna ner dagarna till jul med en ny låda att öppna varje dag med spännande innehåll, det blir helt enkelt som julafton varje dag.

Naughty&Nice Purple Starlight Adventskalender passar ALLA par, frågan är om du är redo för denna upphetsande present och om du vågar prova på nya heta erfarenheter, ensam eller med din partner?

Denna adventskalender innehåller ett brett utbud av njutningsprodukter så som heta spel, mjuk bondage, glidmedel och vibrationer i alla dess former. Helt enkelt finns det något för alla.

Alla njutningsprodukter i Naughty&Nice Purple Starlight är inspirerade av en magisk purpurfärgad stjärnhimmel och färgskalan lila, guld och svart går som en röd tråd genom alla 24 produkter.

Naughty&Nice Adventskalender garanterar att höja temperaturen i ert sovrum med njutningsfulla produkter, upphetsande spel och sensuella bondagelekar.

Innehållet i Naughty&Nice adventskalender har tagits fram för att inkludera alla typer av par. De flesta av produkterna kan även njutas av solo, och varför inte bjuda in någon att prova resterande med för att förgylla adventstiden ännu mer.

I stället för luckor har Naughty&Nice adventskalender 24 inbjudande lådor i olika storlekar med spännande överraskningar inuti.

Kalendern ser ut som en bok och kan öppnas och ställas upp.

Alla sexleksaker (förutom den vibrerande penisringen) kan laddas med den medföljande USB-kabeln. Penisringen med en bulletvibrator går på batterier (3x LR44, batterierna medföljer). Skruva loss bulletvibratorn före användning och ta bort den vita skyddsplasten i locket.

Adventskalendern innehåller följande:
8x Sexleksaker
6x Glidmedel & Vårdprodukter
6x Mjuk Bondage
4x Tillbehör och roliga produkter