I lager.

Dress Tape

115 kr

Bye Bra klädesbandet är detsamma som modetape och exponeringsband: Vissa klänningar kan fortfarande utsätta din bh, eller för mycket hud om du böjer dig över. Bye Bra-klänningstejpen ser till att du kan bära din rygglösa klänning diskret och säkert.


Bye Bra klädtejp är gjord av ett 3M lim. Banden är 23mm med 82mm, och är därför mycket längre än den genomsnittliga klädtejpen. Det här är en praktisk funktion, eftersom klädesbandet sitter hela natten, och de flesta klänningband är för tunna för detta. 3M limet är av exceptionell kvalitet, men ändå mild på både hud och plagg. De skyddande skikten mellan dem säkerställer att banden inte klibbar före användningen.


En kombination av Bye Bra självhäftande bh tillsammans med klädesbandet förhindrar den fruktade "nippelglidningen". Om du bär din Bye Bra med en avslöjande klänning där människor kan få oavsiktliga glimt rekommenderar vi att du kombinerar ditt köp med Bye Bra-klänningstejpen. Bye Bra klädband håller din klänning på plats för att hålla dina kvinnliga hemligheter gömda. Klänningstejpen är extra bred och dold. Det finns 30 band i en förpackning, men eftersom de är 82mm kan du klippa dem i halv så att du får 60 band.