Odeco Fjärrstyrda Ägg

549 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Odecos produkter är av hög kvalitet och är utmärkande i deras stilrena design.


Om man låter fantasin flöda så har det fjärrstyrda vibrerande ägget från Odeco oändliga möjligheter att njutas av. Förutom det uppenbara alternativet till njutning; föra in det i slidan kan man till exempel placera det under hakan vid oralsex, eller i mellangården på mannen, även underbart som övrig stimulans av erogena zoner så som klitoris eller bröstvårtor.


Bestäm själv om du vill behålla kontrollen eller ge den till din partner, varför inte låta det bli en skön hemlighet mitt bland alla andra när ni går ut...


Odecos fjärrstyrda ägg är ett sammetslent hårdplastägg överdragen med silikon med en tyst vibrator som man kan njuta av i 3 hastigheter samt hela 9 olika pulserande lägen.


Den högblanka fjärrkontrollen har en räckvidd på 7-10m.


Äggets längd 8 cm.


Äggets omkrets 10,6 cm.


Drivs av 2 AAA till kontrollen och 2xAAA till ägget, batterier medföljer ej.


Odeco står för orden “Original, Desirable, Excelsior, Creative and Outstanding” erotik produkter. Detta är ursprunget till de vackra och sexiga sexleksaker som designteamet på företaget utvecklar.Varje produkt är framsprungen ur ett samlat kunnande om material, teknologi och design. Här är det till stor del kvinnor som designar för kvinnors njutning.