I lager.

Satisfyer Pro Deluxe Next generation

599 kr

Den nyaste versionen av Satisfyer Pro Deluxe Next generation!

För mer intensiv, snabbare och multipla orgasmer.


På grund av sin helt nya, egenutvecklade teknik, är Satisfyer Pro Deluxe en pionjär i att revolutionera sexuella sinnen för kvinnor. Med sina intensiva tryckvågor och stickningar/ puls, den satisfier Pro 2 ger beröringsfri stimulans och gör att man kan få flera och mycket intensiva orgasmer inom några minuter. Denna helt nya måste-ha produkt är vattentät, så det kan lätt användas i duschen eller i badkaret som ger ännu mer nöje.


I motsats till jämförbara produkter, Satisfyer Pro Deluxe inte bara övertygar genom sin vattentäta konstruktion, men också genom sin tystnad. Inget vatten, smörjmedel eller andra vätskor kan komma in i insidan av produkten, vilket gör den till 100 procent hygienisk och säker att använda. Silikonhuvudet kan enkelt tas bort, rengöras och bytas ut när som helst.


Den Satisfyer Pro Deluxe erbjuder 11 program och laddas med den medföljande magnet USB laddningskabel. På grund av sin extraordinära form och lyxiga roséguld konstruktion visas Satisfyer Pro Deluxe att vara en modern livsstilsprodukt som fascinerar varje kvinna.

- Beröringsfri klitoris stimulering

- Tryckvågs stimulering

- Laddningsbara

- Magnet USB laddningskabel medföljer

- Litium jon batteri

- Lätt att städa

- Vattentät

- Kroppsvänligt silikon

- 11 program

- Utbytbart huvud


INSTRUKTIONER

Genom att trycka på den lilla knappen längst ner, är Satisfyer Pro Deluxe påslagen och aktiveras med den lägsta inställningen massage. Den ovala huvud placeras på klitoris, och se till att huvudet ligger bekvämt i det ihåliga munstycket. När idealisk position hittas kräver kärleksleksaken ingen ytterligare rörelse. Vibrationsintensiteten kan ökas genom att trycka på större, ovala knappen. Varje gång du trycker på knappen, kommer intensiteten öka med en nivå. Den Satisfyer Pro Deluxe erbjuder 11 program. Intensiteten kan minskas gradvis igen genom att trycka på större, ovala knappen. Lysdioden på kontrollpanelen förblir tänd medan kärlekenleksaken används. Genom att trycka på den mindre knappen  blir produkten avstängd. Den Satisfyer Pro Deluxe bör endast användas med ett vattenbaserat glidmedel.