I lager.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation Black

599 kr

Den nyaste versionen av Satisfyer pro Penguin!

För mer intensiv, snabbare och multipla orgasmer.


På grund av sin helt nya, egenutvecklade teknik, är Satisfyer Pro Penguin en pionjär i att revolutionera sexuella sinnen för kvinnor. Med sina intensiva tryckvågor och stickningar /puls, den satisfier Pro 2 ger beröringsfri stimulans och gör att flera och mycket intensiva orgasmer inom några minuter. Detta helt nya måste-ha produkt är vattentät, så det kan lätt användas i duschen eller i badkaret och ger ännu mer nöje.


I motsats till jämförbara varor, Satisfyer Pro Penguin är inte bara övertyga genom sin vattentäta konstruktion, men också genom sin tystnad. Inget vatten, smörjmedel eller andra vätskor kan komma in i insidan av produkten, vilket gör det 100 procent hygienisk och säker att använda. Silikonhuvudet kan enkelt tas bort, rengöras och bytas ut när som helst.


Den Satisfyer Pro Penguin erbjuder 11 program och laddas med den medföljande magnet USB laddningskabel. På grund av sin extraordinära form och lyxiga design visas Satisfyer Pro Penguin att vara en modern livsstilsprodukt som fascinerar varje kvinna.

- Beröringsfri klitoris stimulering

- Tryckvågs stimulering

- Laddningsbara

- Magnet USB laddningskabel medföljer

- Litium jon batteri

- Lätt att städa

- Vattentät

- Kroppsvänligt silikon

- 11 program

- Utbytbart huvud


INSTRUKTIONER

Genom att trycka på den lilla knappen längst ner, är Satisfyer Pro Penguin påslagen och aktiveras med den lägsta inställningen till massage. Den ovala huvud placeras på klitoris, och se till att huvudet ligger bekvämt i det ihåliga munstycket. När idealisk position hittas kräver kärleksleksaken ingen ytterligare rörelse. Vibrationsintensiteten kan ökas genom att trycka på större, ovala knappen. Varje gång du trycker på knappen, kommer intensitet öka med en nivå. Den Satisfyer Pro Penguin erbjuder 11 program. Intensiteten kan minskas gradvis igen genom att trycka på större, ovala knappen. Lysdioden på kontrollpanelen förblir tänd medan kärlekenleksaken används. Genom att trycka på den mindre knappen blir produkten avstängd. Den Satisfyer Pro Penguin bör endast användas med ett vattenbaserat glidmedel.